height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DAMA MED ET BRENNENDE HJERTE FOR AT BARN OG UNGE UTENFOR BOKSEN, OG DERES FORELDRE, SKAL LEVE DET LIVET SOM ER BRA FOR DEM

familien

Mamma til to ungdommer med autisme, ADHD, tourettes og angst. Gift med med Thomas (gjennom oppturer og nedturer).

Doktorgrad i pedagogikk og en havarert professordrøm. Havariet førte til at jeg ble sertifisert coach i Den Norske Coachforening, og profesjonell coach for foreldre til komplekse barn fra USA.

Lidenskapelig opptatt av at barna og ungdommene våre skal bli forstått og anerkjent på sine egne premisser.

Når jeg ikke jobber og ikke er opptatt med familien, så finner du meg på yogamatta, på tur i skogen eller sammen med koret mitt (der jeg synger av hjertens lyst). 

Foreldre til barn ADHD og autisme får nok av råd og tips. De skal gjøre mere. Bedre. Hele tiden. De blir utslitte. Føler på maktesløshet. Håpløshet. Med skam og frykt. Ingen SER dem. Jeg vet det. For jeg har vært en av dem.

Joda, vi trenger råd og tips. Men det er ikke nok. Om du ikke klarer å gjøre den indre jobben, både mentalt og emosjonelt, vil selv ikke de beste rådene fungere. Jeg snakker ikke om råd av typen “du må bare tenke positivt” eller “du må være rolig og tålmodig!”. Jeg snakker om det å få verktøyene til å virkelig gjøre jobben.

I mitt medlemskap og i coachingrommet, har jeg hjulpet flere tusen foreldre til gjøre jobben fra innsiden.

Føler du at du går i evig brannslukkingsmodus og egentlig aldri kommer deg et skritt videre? Ønsker du varig endring, slik at du klarer å stå trygt og rolig uansett storm, ja da er du på rett sted.

Gjennom mitt enkle og konkrete rammeverk, vil du ikke bare lære, men også erfare, å være en trygg og robust mamma, slik at du og familien din får leve det livet dere ønsker - uansett hvor utslitt du er når du starter. Og det beste av alt; ungene blir robuste, gladere og med bedre selvfølelse.